bijna weekend! - Reisverslag uit Alora, Spanje van Martine Broer - WaarBenJij.nu bijna weekend! - Reisverslag uit Alora, Spanje van Martine Broer - WaarBenJij.nu

bijna weekend!

Door: Martine

Blijf op de hoogte en volg Martine

11 Mei 2006 | Spanje, Alora

hoi allemaal,
allereerst bedankt voor jullie reacties.
Het vedlwerk begint echt te wennen en word dus ook steeds minder zwaar. Het is nu ook wat kouder en dayt sxcheelt ook al. Ik blijk erg behendig te zijn emt een pikhouwel(foto's volgen nog) dat is een groot gevaarte wat nog het meest wegheeft van een kloofbijl maar dan voor in de grond.
morgen ga ik naar GRanada(meyt de hele groep) na een excursie in de sierra Nevada. We zullen daar het hele weekend blijven

Groetjes Martine

• 11 Mei 2006 - 15:25

Ria:

Hoi Martine,
    Voorzichtig met die howeel! Ik schrijf je straks een gewone email.
    Liefs, Ria

• 12 Mei 2006 - 21:36

Winan:

Veel plezier in Granada. Dit weekend ook de GP van China. Zondag vroeg op. Ziet er tot nu toe goed uit voor onze held. Hou je wel op de hoogte

winan

• 14 Mei 2006 - 19:52

Winan:

Ha Martine,
    fijn weekend gehad in Granada ??
    De GP van china is gewonnen door Pedrossa met Hayden op 2 en Edwards op 3. Rossi is uitgevallen met een kapotte band

• 15 Mei 2006 - 22:35

Emma:

Lijkt me ook wel wat; lekker rammen met een pikhouweel! Was het mooi in Granada, ben heel benieuwd naar je foto's. Hoe is je hotel trouwens en wat geven ze je te eten? WIJ hebben zaterdag asperges gegeten!
    doei. liefs