op de helft - Reisverslag uit Alora, Spanje van Martine Broer - WaarBenJij.nu op de helft - Reisverslag uit Alora, Spanje van Martine Broer - WaarBenJij.nu

op de helft

Door: Martine

Blijf op de hoogte en volg Martine

16 Mei 2006 | Spanje, Alora

Vandaag zijn we precies op de heflt van het aantal werkdagen. Dit weekend zijn we met z'n allen naar granada geweest, wat een mooie stad is dat zeg. Echt leuk om een keer heen te gaan. Wel vermoeiend om een heel weekend doro zo'n stad te sjouwen, maar ons hostel was echt mega relaxed, ze hadden zelfs een zwembad op het dak.
Het veld werk begint nu echt een beetje vorm te krijgen en we moeten nu ook echt zelf beslissen waar we heen gaan en op welke plekken we gaan boren en graven.
Vandag hebben we in een citrusboomgaard onder een dikke boom sinasappels zitten eten, geweldig toch!
Het weer is nu ook weer beter, de zon schijnt en de mist van de afgelopen dagen is weg, gelukkig. Ik ga nu weer stoppen ent erug naar ons pension om de rest van de siesta te gebruiken om te studeren(vrijdag hebben een toets)

GRoetjes Martine

• 17 Mei 2006 - 18:29

Winan:

Fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt. op het journaal zag ik dat het al bijna 40 gr. is in zuid spanje. morgenavond generale van het zingen en vrijdag en zaterdag uitvoering. heb 7 kaartjes verkocht. Veel succes met je toets vrijdag, ik neem aan dat het over het veldwerk gaat waar je mee bezig bent Groet Winan