de laaste dagen van het veldwerk - Reisverslag uit Alora, Spanje van Martine Broer - WaarBenJij.nu de laaste dagen van het veldwerk - Reisverslag uit Alora, Spanje van Martine Broer - WaarBenJij.nu

de laaste dagen van het veldwerk

Door: Martine

Blijf op de hoogte en volg Martine

23 Mei 2006 | Spanje, Alora

hoihoi,
In mijn relaxedheid van dit weekend ben ik helemaal evrgeten te schrijven over donderdag. niet dat donderdag nou zo speciaal was, maar hetw as wel leuk.
Aan het eind van de ochtend, toen we klaren waren emt onze bodembeschijvingen vertelde een van de mede studenten dat ze van een boer gehoord had dat we mineralen konden vinden een eindje verderop, bij een baakje. Wij daar natuurlijk heen, maarw e konden geen mineralen vinden, maar wel een prachtig beekje met een natuurlijk gevormde badkuip! dus daar hebben we even heerlijk gezwommen of gebadderd is eigenlijk een beter woord. Het is toch te gek voor woorden dat je voor je studie opeens een een bergbeekje lgt te zwemmen!!
Verder is er eigenlijk niet zoveel nieuws te vertellen, maar dit verhaal wilde ik jullie toch niet onthouden.

Groetjes Martine