Nog een paar dagen
Door: Martine
Blijf op de hoogte en volg Martine
28 Mei 2006 | Spanje, Alora
Het is al bijna weer over. over 4 dagen ben ik weer thuis. Het lijkt echt spuersnel voorbij te zijn gegaan. Dit weekend is/was heel leuk. Zijn gister voor de verandering weer eens naar Malaga geweest, om een beetje te shoppen en aan het strand te liggen. Van zwemmen kwam niet veel omdat de zee veel te ruig was. Eerst dachten linda en ik nog, Ach dat is lachen, maar dat viel best tegen. Toen we weer terug in Alora waren zijn we naar de meren ten noorden van alora gereden, om daar te eten. Echt een super plek, met toch wel een van de mooiste uitzochten die ik tot nu toe gezien heb! Van daag zijn we sierra de Hume opgelopen. dat is een kalksteen berg, waar heel veel fossielen te vinden zijn, dus daar hebben we even een uurtje gehakt en zijn toen weer naar beneden gelopen. Ga nu nog even een paar uurtjes in de tuin liggen en lezen, voordat de rest van de groep weer terugkomt uit Sevillia.Hella, Linda, Arnoud en ik zijn dit weekend dus in alora gebleven, terwijl de rest in Sevillia was, maar ook met z'n vieren was het erg gezellig!
Nu bolgen nog 2 dagen van hard werken om de bodemkaarten en het verslag op tijd af te krijgen. Woensdag zijn dan de presentaties en is er weer een test en s'avonds is dan de afsluitende bbq!
Groetjes Martine
Groetjes Martine
28 Mei 2006 - 20:52
Emma:
Hoi lieverd, leuk om je stem even te horen zonet. We hadden Fred en Willina te eten ter afsluiting van de motorvakantie. Winan is al een uur bekaf in dromenland. Ik denk dat ik donderdag maar boboti maak voor je, dat komt tenminste niet uit de frituur!
Tot heel gauw,goede reis terug en nog een fijne paar dagen daar! doei -
30 Mei 2006 - 19:59
Ria:
Hoi Martine,
Ik ben terug, moe maar voldaan. Nu jij nog! Heel goeie reis!
liefs,
Ria -
25 September 2007 - 16:56
Janneke:
Hoi
ik wist helemaal niet dat je Spanje ook had bijehouden. Ik heb er nog leuke herinneringen aan.
Nu heel veel succes in Costa Rica, eindelijk iemand die op mijn avond nog wakker is. Tot skype!