Het sneeuwt! - Reisverslag uit Davos, Zwitserland van Martine Broer - WaarBenJij.nu Het sneeuwt! - Reisverslag uit Davos, Zwitserland van Martine Broer - WaarBenJij.nu

Het sneeuwt!

Door: Martine

Blijf op de hoogte en volg Martine

01 December 2008 | Zwitserland, Davos

Hallo allemaal,
Ik ben net in Davos aangekomen en zit nu op mijn nieuwe werkplek. Vanmiddag ga ik alles regelen mbt tot mijn kamer en andere pracktische zaken. Mijn begeleider heeft voor mij besloten dat we alles in het Duits bespreken, dus dat zal in het begin nog wel even lastig zijn. Binnenkort volgt er vast een uitgebreider bericht, want nu heb ik nog weinig te vertellen.

Groetjes en tot later!

• 01 December 2008 - 12:12

Xandereine:

he martine!

leuk om te horen dat alles goed gegaan is. ik zal je verhalen proberen te volgen en te reageren!

groetjes xandereine

• 01 December 2008 - 13:42

Carolijn:

Hee Martine,

Zijn je ski's ook veilig aangekomen? Veel succes met inrichten en wat al niet meer!

Tschüss!!

• 01 December 2008 - 18:59

Jorien:

Hoi Martine!

Ga maar snel skieën! Wat heerlijk! Hier sneeuwde het ook wel in het weekend, maarja dat was na een uurtje ook weer weg.. Heel veel plezier!

Jorien

• 01 December 2008 - 22:52

Dore:

hej tinus! je kralen zijn in goede handen, ik heb er vandaag een armband van gemaakt! super mooi!
    heel veel plezier daar! take care!

xxx dore

• 02 December 2008 - 19:52

Nienke:

Halloooo!!! Wat een maf idee dat jij nu alweer daar bent... tijd voor een mooie nieuwe profiel foto van jou in de sneeuw! Heel veel succes met je Duits en inburgering op je werkplek, x nienke

• 02 December 2008 - 21:31

Sinmara:

Ha Skadi!

Goed te horen dat je goed en wel aangekomen bent! :) Hopelijk heb je toch een bed kunnen bemachtigen in de trein.
    Bedenk maar zo, Duits is bijna nederlands. Netzoals ik als bijna-belg ook bijna nederlands ben :P

Veel succes daar! Ik zal je site vaak checken.

Toedels!